Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adatvédelmi Nyilatkozat

Tisztelt Érdeklődő! Tisztelt látogatónk!

 

A www.fejlesztesiterulet.eoldal.hu oldal látogatóitól személyes adatokat nem kérünk, így az oldallal kapcsolatosan adatvédelmi teendőnk nincs. Az oldalon keresztül közvetlen kapcsolatfelvételre, vagy hozzászólási lehetőségre nincs mód. Személyes adatokat tartalmazó adatbázissal, levelezési listákkal, e-mail címlistákkal nem rendelkezünk, sem direkt marketing, sem egyéb reklám jellegű leveleket, e-maileket, SMS-eket nem küldünk és nem is fogunk küldeni.

Harmadik fél részére személyes adatokat is tartalmazó adatokat nem adunk ki, külső személyt, céget személyes adatok kezelésével, adattárolással nem bízunk meg!

Amennyiben egyéb úton - azaz nem a honlapon keresztül - személyes adatok birtokába kerülünk (pl.: e-mailben történő kapcsolatfelvétel, érdeklődés), akkor a személyes adatok megőrzése csak a szükséges ideig (üzleti kapcsolat lezárásáig) történik, ezt követően 30 napon belül az adatok megsemmisítésre kerülnek. Kivételek: a számviteli és adózási előírások, jogszabályok miatt megőrzendő adatokat azok elévülését követő 30 napig, továbbá esetleges jogi útra, peres útra terelt ügyekben a szükséges adatokat az ügyek érdemi lezárását követő 30 napig őrizzük meg.

Az általunk örzött, kezelt személyi adatokról - az érintett személy - az alábbi elérhetőségeken kérhet tájékoztatást, illetve ezeken az elérhetőségeken kérheti az általunk tárolt személyi adatok törlését: tel.: +36-30/9719 109, levélcím: L. B. Vetus Kft. és/vagy CZADO Kft., 1112 Budapest, Törökbálinti út 2., e-mail: ifj.bibok@gmail.com.

Megjegyzés: személyes adatok törlése abban az esetben nem lehetséges, amíg adózási, számviteli vagy egyéb jogszabályi előírások miatt azok megőrzése szükséges, vagy amíg le nem zárt peres, végrehajtási, felszámolási és egyéb jogi, jogi vitás ügyhöz kapcsolódik.

Személyes adatok őrzésének helye:

- papíralapon tárolt személyes adatok: 1112 Budapest, Törökbálinti út 2.,

- elektronikus úton tárolt személyes adatok: 1112 Budapest, Törökbálinti út 2.

Külső adattárolót, adatkezelőt nem bíztunk és nem fogunk megbízni adataink kezelésével!

Személyes adatok megsemmisítése:

Általános esetben a személyes adatokat az adathoz kapcsolható ügy lezárását követő 30 napon belül töröljük. Egyéb -fentebb említett- esetekben, azaz jogszabályban, törvényben rögzített megőrzési kötelezettség, vagy peres, végrehajtási, csőd és felszámolási ügyekben az ügy lezárását, illetve az elévülést követő 30 napon belül történik az adatok törlése.

Papíralapon tárolt, rögzített adatok megsemmisítése: íratmegsemmisítő (csíkvágó) készülékkel.

Elektronikusan tárolt adatok törlése: adatot tartalmazó adathordozó háromszori adat felülírásával, vagy háromszori formázásával, magának az adathordozónak a megsemmisítésekor: háromszori formázás, majd fizikai rongálással használhatatlanná tétel (pl.: kalapáccsal történő deformálódás okozás stb.).

 

Oldalunkon nem helyezünk el ún. kereskedelmi, reklámcélú, személyes adatokat rögzítő "cookie"-kat, maximum a tárhely szolgáltatónk, illetve az eoldal.hu szolgáltatást üzemeltető cég által kezelt biztonsági "cookie"-kat. 

A weboldal statisztikáinak készítéséhez a Google Analitics szolgáltató biztosítja az adatokat, de nyilatkozatuk szerint személyes adatokat ezzel kapcsolatban nem kezelnek.

 

L. B. Vetus Architect Kft. és Czado Ingatlanfejlesztő Kft.

1112 Budapest, Törökbálinti út 2.